Klanten waar we trots op zijn

"TvP ontzorgt ons op vakkundige en servicegerichte wijze. Ze geven eerlijk advies en deken pro-actief mee. Kortom, fijn samenwerken!"
- Jeroen Kuijpers, Attractieverhuur Moonen - Waalwijk


"Wij hebben jarenlang goede ervaringen met TvP en dit is onmisbaar voor ons vak. Binnen de advocatuur en digitalisering van privacygevoelige informatie is een betrouwbare partner voor borging en veiligheid cruciaal. Wij worden altijd snel geholpen en TvP denkt proactief mee naar oplossingen en verbeteringen."
- Peggy Bruens , Gommer Advocaten - Tilburg


“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met TVP. Het zijn fijne en eerlijke mensen om mee samen te werken. Ze hebben zeer snelle reactietijden en goede service.”
- Martijn Jacobs, Rocks 'n Rivers - Goirle


"TvP weet zich prima als partner op te stellen en kiest daarbij de juiste prioriteiten. Voor ons is het een betrouwbare ICT ondersteuner met vakkundige en uiterst prettige medewerkers."
- Wim Hamerlinck, Verhoeven Wijnexpediteurs - Tilburg


"TvP verzorgt reeds jaren naar tevredenheid de hardware, netwerk en service van de automatisering binnen ons pensioenadvieskantoor. Het is voor ons belangrijk dat dit goed is geregeld, omdat de data goed beschermd moet zijn en de risico’s moeten zijn beperkt tot het minimum. Naast de uitmuntende dienstverlening worden wij ook altijd op een vlotte en vriendelijke manier geholpen."
- Peggy Bruens , &Gommer Pensions Group - Tilburg


"Tvp verzorgt voor ons assurantiekantoor al enige jaren onze ICT omgeving met een hoge servicegerichtheid. Zij weten wanneer ze adequaat moeten handelen bij een technisch probleem en denken mee over branche ontwikkelingen en ICT oplossingen. Ga zo door!"
- Mike Reuser, Titulaer & Westerterp - Tilburg


"Als verkoopkantoor voor een aantal rvs buisproducenten is een goede automatisering, inzake bereikbaarheid en betrouwbaarheid, essentieel voor ons TVP ontzorgt ons volledig op het gebied van onderhoud en beheer van ons netwerk, internet en telefonie.
Een zeer goede en belangrijke partner voor Versinox "

- Pieter Verschuuren, Versinox - Hilvarenbeek


"TvP verzorgd al sinds 2005 het onderhoud van PC’s, laptops en draadloos netwerk op ons kantoor. Dit gaat op een professionele, ontspannen en flexibele manier. We zijn nog steeds een heel tevreden klant en verwachten dat ook in de toekomst te zullen blijven.”
- John van den Hout, van den Hout ICT consultancy interim- en projectmanagement - Goirle


"Al jarenlang goede ervaring met TvP, we worden altijd vlot, vriendelijk en deskundig geholpen. Er wordt oplossingsgericht nagedacht over maatwerk vragen. Een professionele automatisering is onmisbaar geworden voor ieder bedrijf, het is een prettig gevoel dat TvP op de achtergrond fungeert als vraagbaak en servicedesk bij problemen of uitbreiding van mogelijkheden,”
- Peter Sebregts, Peter Sebregts Groenmanagement - Moergestel


Verder verzorgen we ook de automatisering voor o.a. de volgende klanten:
Waalwijk
Tilburg
Tilburg en Udenhout
Icoon van terug naar boven