"TvP ontzorgt ons op vakkundige en servicegerichte wijze. Ze geven eerlijk advies en deken pro-actief mee. Kortom, fijn samenwerken!"
- Jeroen Kuijpers, Attractieverhuur Moonen - Waalwijk


"TvP is een waardevolle partner, slimme oplossingen voor standaard metingen, denkt mee in beheersbaar houden van onkosten voor ICT. De medewerk(st)ers zijn vriendelijk, pro-actief en to-the-point. TvP fungeert als een verlengstuk van onze organisatie. Wij waarderen de inzet van de mensen van TvP."
- Tania Heeren, Eskadee - Made


“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met TVP. Het zijn fijne en eerlijke mensen om mee samen te werken. Ze hebben zeer snelle reactietijden en goede service.”
- Martijn Jacobs, Rocks 'n Rivers - Tilburg


"TvP weet zich prima als partner op te stellen en kiest daarbij de juiste prioriteiten. Voor ons is het een betrouwbare ICT ondersteuner met vakkundige en uiterst prettige medewerkers."
- Wim Hamerlinck, Verhoeven Wijnexpediteurs - Goirle


"TVP zorgt voor TerraSpect dat de ICT infrastructuur in stand wordt gehouden en indien nodig wordt verbeterd. Deze samenwerking wordt als prettig ervaren."
- Joeri Kuis, TerraSpect - Waalwijk


"Tvp verzorgt voor ons assurantiekantoor al enige jaren onze ICT omgeving met een hoge servicegerichtheid. Zij weten wanneer ze adequaat moeten handelen bij een technisch probleem en denken mee over branche ontwikkelingen en ICT oplossingen. Ga zo door!"
- Mike Reuser, Titulaer & Westerterp - Tilburg


"Als verkoopkantoor voor een aantal rvs buisproducenten is een goede automatisering, inzake bereikbaarheid en betrouwbaarheid, essentieel voor ons TVP ontzorgt ons volledig op het gebied van onderhoud en beheer van ons netwerk, internet en telefonie.
Een zeer goede en belangrijke partner voor Versinox "

- Pieter Verschuuren, Versinox - Hilvarenbeek"TvP verzorgd al sinds 2005 het onderhoud van PC’s, laptops en draadloos netwerk op ons kantoor. Dit gaat op een professionele, ontspannen en flexibele manier. We zijn nog steeds een heel tevreden klant en verwachten dat ook in de toekomst te zullen blijven.”
- John van den Hout, van den Hout ICT consultancy interim- en projectmanagement - Goirle


"Als MKB in haarden & kachels is het van belang dat we goed bereikbaar zijn en onze klanten goed en snel kunnen bedienen. De digitale weg speelt daarin een steeds belangrijkere en grote rol. TvP draagt met aandacht voor ons bedrijf op persoonlijke en daadkrachtige wijze voor onze automatisering, monitort en denkt mee in wat toegevoegde waarde voor ons kan zijn. Zij zorgen ervoor dat we up to date blijven en waarborgen goede bereikbaarheid & veiligheid betreffende onze digitale ingangen en –bereikbaarheid. zodat wij ons met een gerust gevoel kunnen richten op waar wij goed in zijn…het brengen van warmte!”
- Chantal van der Poel, Vestia Kachels - Tilburg


"Ook voor de kleine ondernemer maatwerk. Mijn problemen worden opgelost en er worden passende suggesties gedaan. En dat is helemaal niet duur!”
- Laura Zandboer - Spronk, Spronk belastingadvies - Tilburg


"Al jarenlang goede ervaring met TvP, we worden altijd vlot, vriendelijk en deskundig geholpen. Er wordt oplossingsgericht nagedacht over maatwerk vragen. Een professionele automatisering is onmisbaar geworden voor ieder bedrijf, het is een prettig gevoel dat TvP op de achtergrond fungeert als vraagbaak en servicedesk bij problemen of uitbreiding van mogelijkheden,”
- Lieneke Sebregts-Verhoeven, Peter Sebregts Groenmanagement - Moergestel


Verder verzorgen we ook de automatisering voor o.a. de volgende klanten:

© 2017 TvP Automatisering, BV. Alle rechten voorbehouden. | Ontwikkeld door GJ-R Webdevelopment