Kwaliteit, service en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Al ruim 22 jaar verzorgen wij de complete automatisering voor het midden en klein bedrijf in de regio midden brabant.

Over ons

De naam TvP verwijst naar de oprichter van TvP Automatisering, Thijs van Puijenbroek. In januari 2002 startte hij zijn bedrijf vanuit de spreekwoordelijke zolderkamer. Inmiddels is TvP uitgegroeid tot een fullservice dienstverlener op het gebied van automatisering.

We zetten de term fullservice kracht bij door de samenwerking met partners op allerlei gebied. Deze bedrijven zijn onder andere gespecialiseerd in data, connectiviteit, print en supplies. Samen met u en onze partners vinden wij altijd de beste automatiseringsoplossing voor uw organisatie.

Wij weten hoe vervelend het is als u in uw werk gestoord wordt door een probleem met de computer of printer. TvP is een compact bedrijf en dat maakt ons flexibel en toegankelijk. Eenvoudige storingen lossen wij direct via remote support voor u op. Voor complexere zaken zorgen wij dat een van onze medewerkers bij u op locatie komt.

Wij werden door onze klanten beoordeeld de afgelopen jaren met een

Rapportcijfer (aantal respondenten)

8,4 (45)
70% Complete
8,3 (34)
100% Complete
8,2 (35)
30% Complete
8,3 (29)
10% Complete

Medewerkers

Thijs van Puijenbroek ing.Directeur / Eigenaar

In januari 2002 is Thijs officieel gestart met TvP Automatisering. Thijs onderhoudt het contact met bestaande klanten en legt contact met nieuwe klanten. Verder ondersteunt hij het technische team indien nodig.

Jorgen van der PolSysteembeheerder

Met ingang van 1 juni 2018 is Jorgen van der Pol in dienst bij TvP Automatisering. Samen met Thijs verzorgt Jorgen het technische beheer van de computersystemen van ons klanten. Jorgen is voornamelijk aanwezig op kantoor en het eerste telefonische aanspreekpunt voor klanten.