Kwaliteit, service en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Al ruim 16 jaar verzorgen wij de complete automatisering voor het midden en klein bedrijf in de regio midden brabant.

Over ons

De naam TvP verwijst naar de oprichter van TvP Automatisering, Thijs van Puijenbroek. In januari 2002 startte hij zijn bedrijf vanuit de spreekwoordelijke zolderkamer. Inmiddels is TvP uitgegroeid tot een fullservice dienstverlener op het gebied van automatisering.

We zetten de term fullservice kracht bij door de samenwerking met partners op allerlei gebied. Deze bedrijven zijn onder andere gespecialiseerd in data, connectiviteit, print en supplies. Samen met u en onze partners vinden wij altijd de beste automatiseringsoplossing voor uw organisatie.

Wij weten hoe vervelend het is als u in uw werk gestoord wordt door een probleem met de computer of printer. TvP is een compact bedrijf en dat maakt ons flexibel en toegankelijk. Eenvoudige storingen lossen wij direct via remote support voor u op. Voor complexere zaken zorgen wij dat een van onze medewerkers bij u op locatie komt.

Wij werden door onze klanten beoordeeld de afgelopen jaren met een

Rapportcijfer (aantal respondenten)

2015 - 8,4 (45)
70% Complete
2014 - 8,3 (34)
100% Complete
2013 - 8,2 (35)
30% Complete
2012 - 8,3 (29)
10% Complete

Medewerkers

Thijs van Puijenbroek ing.Directeur / Eigenaar

In januari 2002 is Thijs officieel gestart met TvP Automatisering. Thijs onderhoudt het contact met bestaande klanten en legt contact met nieuwe klanten. Verder ondersteunt hij het technische team indien nodig.

Mieke van PuijenbroekAdministratie / planning

Mieke verzorgt sinds 2005 de complete administratie van TvP Automatisering. Tevens verzorgt zij ondersteunende diensten voor het technische team en de directie.
Alan TerngSysteembeheerder

Per 23 januari 2017 is Alan Terng in dienst bij TvP Automatisering. Samen met de overige mensen van het technische team van TvP verzorgt Alan het technische beheer van de computersystemen van ons klanten. Alan is voornamelijk aanwezig op kantoor en het eerste telefonische aanspreekpunt voor klanten.

Rob VerhoevenSysteembeheerder

Rob Verhoeven is vanaf 13 maart 2017 in dienst bij TvP Automatisering. Samen met Alan verzorgt Rob het technische beheer van de computersystemen van ons klanten. Rob is voornamelijk aanwezig op kantoor en het eerste telefonische aanspreekpunt voor klanten.

Jorgen van der PolSysteembeheerder

Met ingang van 1 juni 2018 is Jorgen van der Pol in dienst bij TvP Automatisering. Samen met de rest van de heren verzorgt Jorgen het technische beheer van de computersystemen van ons klanten. Jorgen is net als Rob voornamelijk aanwezig op kantoor en het eerste telefonische aanspreekpunt voor klanten.

Hubert PawlowskiSysteembeheerder

Per 2 april is Hubert Pawlowski onze technische afdeling komen versterken.
Samen met de rest beheerd Hubert de computersystemen van onze klanten.

© 2018 TvP Automatisering, BV. Alle rechten voorbehouden.