Nieuws

Veilig thuiswerken.

Image

Zoveel mogelijk thuiswerken is in deze tijd belangrijk voor ieders gezondheid. Maar hoe kan ik dat het beste doen? Hoe bescherm ik de gegevens waar ik mee werk?

Bij deze vier tips die het al een stuk veiliger maken:
1 Werk op een beveiligd en bekend WIFI netwerk, zorg dat de router up-to-date is. Werk indien mogelijk middels een VPN.
2 Zorg dat je computer of laptop up-to-date is, dat je de aangeboden updates ook geïnstalleerd hebt. Vergeet de virusscanner niet, die is erg belangrijk.
3 Sla tijdig je werk op en maak dagelijks back-ups van je documenten.
4. Klik niet zomaar op alle links die je ontvangt per e-mail. Kijk goed of dat de link klopt en dat het bericht geen verdachte informatie bevat. In deze tijd zien we dat criminelen veel ‘Phishing’ e-mails sturen, deze e-mails lijken op die van je werkgever, klanten of leveranciers. Controleer de afzender en kijk waar de links naar toe gaan.

Voor meer informatie over veilig thuiswerken kun je kijken op veiliginternetten.nl of neem vrijblijvend contact met ons.

#stayathome #staysave

We blijven u van dienst.

Image

We blijven u van dienst.
Ivm het corona virus en de gevraagde maatregelen van de overheid hebben wij afgelopen dinsdag besloten om allemaal vanuit huis te werken. We kunnen ook u helpen dit mogelijk te maken.

We blijven u gewoon van dienst, we kunnen bij iedereen inloggen en hebben alle benodigde gegevens bij de hand.
Ook telefonisch blijven we bereikbaar.
Afspraken en werken op locatie proberen we waar mogelijk te beperken of uit te stellen.

Wilt u ook thuis werken? Vaak maakt een simpele ingreep dit al mogelijk. Zo kunt u ook telefonische bereikbaar blijven op het vaste nummer.
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voorkomen is beter dan genezen.

Image

Voorkomen is beter dan genezen.
Laat daarom nu GRATIS een beveiligingsscan doen, we analyseren uw netwerk en brengen de beveiligingsrisico's in kaart.

Bestaande klanten van TvP profiteren al van onderstaande diensten;
– Het wekelijks scannen van de internetverbinding op beveiligingsrisico's.
– Het actief up-to-date houden van de virusscanner en software.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Microsoft stop met ondersteuning Windows 7, Server 2008 en Small Business Server 2011

Image

Op 14 januari 2020 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows 7, server 2008 en Small Business server 2011. Tijd voor een update! Zo zijn veel van onze klanten overgestapt op Office 365 teams. Naast een kostenbesparing brengt dit ook nieuwe functionaliteiten met zich mee. Denk hierbij aan het werken in de Cloud en de mogelijkheid om alle uitgaande mail te voorzien van een uniforme en herkenbare handtekening.

Interesse? Neem dan contact met ons op en we praten je graag bij over de mogelijkheden.

Bedrijfswagen - TvP Automatisering

Image

We hebben sinds een tijdje een bedrijfswagen waarmee we onze klanten kunnen bezoeken. Wellicht ziet u een van onze medewerkers hiermee binnenkort langskomen bij u op locatie.
We hebben hem laten bestickeren met ons logo en in onze bedrijfskleuren.

Hiernaast ziet u het mooie resultaat.

Met dank aan Vriens Imagineering voor het ontwerp en
Zidi Zign voor de bestickering.

Bedrijfsfilm - TvP Automatisering 2017

Dit jaar hebben we een bedrijfsfilm laten maken.
Hierin vertellen we wat we doen en laten we onze klanten vertellen over onze dienstverlening.

Hiernaast ziet u het resultaat, waar wij supertrots op zijn.

Met dank aan Krijnen mediaproducties.

Nieuw winddoek - hoofdsponsor tennisvereniging DTV Zandligt te Diessen

Image

Vanaf 1 januari 2016 zijn wij hoofsponsor van tennisvereniging DTV Zandligt.

Afgelopen week is onze nieuwe winddoek opgehangen, we zijn hier supertrots op.

TvP Automatisering 15 JAAR

Image

1 januari 2017 bestond TvP Automatisering BV 15 jaar. Ter ere van deze mijlpaal hebben wij al onze klanten afgelopen vrijdag verrast met een heerlijke taart. Iedereen bedankt voor alle leuke reacties. Vrijdag 9 juni gaan we het 15 jarige jubileum verder vieren met onze relaties d.m.v. een sportief tennisevenement en aansluitende borrel. We willen al onze klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons en gaan op naar het 25 jarige jubileum.

TvP Automatisering tennisevent 2016

Image

Op vrijdag 8 juli hebben we de eerste editie van het TvP Automatisering tennisevent gehouden. Na een welkomstwoord door Thijs en uitleg van de tennisleraar, Sjoerd, is iedereen sportief aan de slag gegaan. Voor relaties met enige tenniservaring werden er 2 dubbel partijtjes getennist. Voor de overige relaties had Sjoerd een programma gemaakt waarmee men kennis kon maken met tennis in de vorm van een clinic. Halverwege was er de gelegenheid tot een hapje en drankje. Hierna werden de partijtjes hervat in een wisselende samenstelling en ook ging het 2de gedeelte van de tennisclinic van start. Na het slaan van de nodige ballen zijn we rond 17.00u gestopt met het sportieve gedeelte. Iedereen was een winnaar deze middag, iedereen is daarom door Thijs bedankt en gehuldigd (d.m.v. een medaille) met deze sportieve prestatie. In een informele sfeer, met lekker weer, hebben we buiten op het terras van de tennisvereniging, DTV Zandligt, kunnen napraten en borrelen. Na de nodige hapjes en drankjes hebben we afscheid van elkaar genomen en kreeg men nog een gevulde “goodiebag” mee. We kijken terug op een zeer geslaagd, gezellig en vooral sportief evenement en zien jullie en ook andere relaties allemaal graag volgend jaar terug voor de 2017 editie van het TvP Automatisering tennisevent.
Klik hier voor de overige foto's.

Nieuwe website online

Image

Vanaf vandaag is de geheel vernieuwde website online. Deze is helemaal up-to-date en voldoet aan de nieuwste standaarden, waardoor deze ook goed werkt op tablets en smartphones (responsive).

Hoofdsponsor tennisvereniging DTV Zandligt te Diessen

Image

Vanaf 1 januari 2016 zijn wij hoofsponsor van tennisvereniging DTV Zandligt, hieronder een stukje van de voorzitter van de tennisvereniging.

TvP Automatisering is vanaf 1 januari 2016 de nieuwe hoofdsponsor van onze tennisvereniging. Op vrijdag 4 december hebben Harm van Hoof namens DTV Zandligt en Thijs van Puijenbroek eigenaar van TvP Automatisering het sponsorcontract getekend.

Thijs, zelf ook woonachtig in Diessen, tennist ook actief bij DTV. Zijn bedrijf TvP Automatisering verzorgt de kantoor- en bedrijfsautomatisering voor het mkb in de regio en bevindt zich recht tegenover de ingang van ons sportpark.

Icoon van terug naar boven